Wino DiWine z czarnej porzeczki i jagody kamczackiej

Wino czerwone z jagody kamczackiej i czarnej porzeczki DiWine to połączenie złożonych i doskonale zbilansowanych smaków i właściwości obu owoców w unikatowym trunku. Posiada potencjał starzenia. Doskonałe do samodzielnej degustacji, ale dobrze komponuje się również z większością mięs, oraz dziczyzną. Swój kolor zawdzięcza 13 dniowej maceracji w pierwszym etapie fermentacji. Po maceracji jagoda kamczacka została połączona z czarną porzeczką. To wyjątkowy smak i zapach łączący dwa super owoce jagodowe. W takiej odsłonie jest to prawdopodobnie jedyne takie wino na rynku. Połączone aromaty jagodowo-porzeczkowe tworzą niespotykaną aksamitną kompozycję.

 

półwytrawne

alkohol 13% obj.

750 ml

podawać w temp. 16-18C

rok produkcji 2021/ 2022

region: Grójec / Siedlce

owoce: Wojtek i Zojka, Ben Grey 100

Boże Narodzenie Hotele i Gastronomia Kuchnia Pomysł na prezent Promocja Walentynki Wielkanoc