Zielona herbata pachnąca owocami
W Japonii proces parzenia herbaty to prawdziwy ceremoniał zakorzeniony w tradycji. Warto poświęcić chwilę na odpowiednie przygotowanie tego niezwykłego napoju i wypić go bez pośpiechu, celebrując każdą minutę. Sencha z dodatkiem kwiatów akacji, czarnego bzu, lipy, malin, aksamitka oraz skórki cytrynowej urzeka naturalną mieszanką aromatów.
Herbatę zalewamy wodą o temperaturze 80-85 stopni Celsjusza i parzymy przez 3 minuty.
Dbamy też o środowisko przy tworzeniu opakowań. Papierowe pudełka naszych produktów tworzone są z papieru, z certyfikatem FSC, który gwarantuje, że materiał został pozyskany w sposób przyjazny dla środowiska. Jeśli używamy w opakowaniu folii, to tylko tych, które są kompostowalne albo pochodzą w 80% z recyklingu.
Czy wiesz, że możemy stworzyć dla Ciebie nowy projekt opakowania wg Twoich upodobań lub potrzeb?
Indywidualne zamówienia dla tego produktu realizujemy od 100 sztuk.
Biuro
Boże Narodzenie
Eko
Hotele i Gastronomia
Kuchnia
Podróże
Poligrafia
Pomysł na prezent